Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av womaninred - 31 augusti 2011 17:19

Hur man ska noppa ögonbrynen kan vara svårt, särskillt om man inte vet hur. Det är viktigt att forma dem efter sin egen ansiktsform och man ska utgå efter sina naturliga ögonbryn - inte göra om dem helt! Det är inte vackert med ögonbryn som är för noppade och som har förlorat sin naturliga form. Det värsta är nog "golfklubbs ögonbryn", det är ögonbryn som är jättesmalla fram till stråna närmast näsan. Där har man låtit dem  vara som en boll. Drotting Silvia är ett typiskt exempel på detta, kan ingen fixa det åt henne?


Det du ska tänka på är att enbart nopp underifrån  - aldrig tvärtom! På så vis behåller ögonbrynen lite av sin naturliga form även om de blir formade. Börja innefrån och ut och tänk på att hellre noppa för lite och göra om än att noppa för mycket och stå med smala streck till bryn.


Tänk tre linjer när du noppar som bilden nedan. Använd en penna eller något som hjälp - Ta en ögonbrynspenna och måla ögonbrynen hur du vill att de ska se ut efter noppningen. Sedan kan du börja noppa. Tänk på att inte noppa för mycket så att mellanrummet mellan ögonbrynen blir enormt! Inte vacker och drar verkligen ner ditt utseende.


Av womaninred - 31 augusti 2011 10:45

Har provat en produkt som "lyfter" hårets rötter och framkallar volym i  fint hår utan volym.  Jag var lite skeptisk i början men bestämde mig i alla fall för att prova. Märket jag testade var LÓRÉAL PARIS och produkten heter ELVITAL Volume Collagen Root Lifting Spray.


Spraya i fuktigt hår och föna det sedan torrt, för optimal effekt kan du använda en rundborste som de lyfter hårrötterna med. Det här är en produkt som kan användas varje dag utan att det sliter på håret och den funkar. Dock luktar den lavendel och det är inte riktigt min favoritdoft. Så produkten får ett litet minus på grund av det. Annars är det något jag varmt rekommenderar för kvinnor med lite platt och trist hår(ta det lugnt, jag är en av er). Produkten finns att köpa på H&M för ett helt okej pris.


 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översättare

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards